NEĆEMO TAKO, DINO: Evo kako lider Naroda i pravde sa „mrskim“ SDA usvaja budžet…

Vijećnici Alema Džafo, Kenan Buza i Dino Čistović ostali su principijelni, dok su njihovi koalicioni partneri još jednom pokazali pravo lice...

  • Mini market

  • 31. Dec. 2021  31. Dec. 2021

  • 1

Iako se u javnosti predstavlja kao žestoki kritičar vladajuće SDA, lider Naroda i pravde Elmedin Konaković svakim danom dokazuje da su stvari potpuno drugačije.

Za razliku od kolegica i kolega iz "Naroda i pravde", SDP nije i neće glasati za budžet po mjeri Akifa Fazlića i njemu bliskih interesnih skupina, poručili su iz OO SDP-a Ilijaš.

Podsjetimo, glasanjem za prijedlog Budžeta Općine Ilijaš za 2022. godinu, vijećnici kluba vijećnika SDA, SBB-a kao i većine vijećnika NiP-a su podržali povećanje izdvajanja za političke stranke, dodatna stranačka zapošljavanja i tender politiku u režiji vladajuće SDA.

Vijećnici Alema Džafo, Kenan Buza i Dino Čistović ostali su principijelni, dok su njihovi koalicioni partneri još jednom pokazali pravo lice...

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...