MEDOJEVIĆ IZNIO ŠOKANTNE TVRDNJE, TRESE SE CRNA GORA: "Dritan dostavio informacije narko kartelu u vezi zaplijene 1,5 tona kokaina"

Abazović je, navodi Medojević, imao informacije od međunarodnih partnera za akciju zaplijene 1.500 kg kokaina u pošiljci banana.

  • Regija

  • 01. Jan. 2022  01. Jan. 2022

  • 0

Lider PZP-a Nebojša Medojević izjavio je da osnovano sumnja da je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović lično proslijedio narko kartelu informaciju oko zaplijene 1,5 tona kokaina.

On je na taj način spasio hapšenja najmanje 50 članova narko kartela kojem je bila namijenjena roba.

Abazović je, navodi Medojević, imao informacije od međunarodnih partnera za akciju zaplijene 1.500 kg kokaina u pošiljci banana.

"Neko je tu informaciju proslijedio narko kartelu iz Crne Gore i tako spasio hapšenja najmanje 50 vođa i članova narko kartela čija je roba bila. Osnovano sumnjam da je Dritan lično dostavio narko kartelu tu informaciju i da mu kartel za tu veoma vrijednu informaciju nije ostao dužan. Dritan je i lično pogurao odluke Vlade kojima se podstiče i intezivira šverc cigareta preko Luke Bar. I za takve odluke šverceri cigareta mu nisu ostali dužni", napisao je Medojević na svom Facebook profilu i dodao:

"Izgleda da je Dritanu i njegovim nalogodavcima iz Vijesti, novac od droge i cigareta važniji od EU i NATO. Ključna logistička ekipa za koaliciju URE i DPS je okupljena oko Atlantskog saveza u Crnoj Gori koga vodi saradnik ANB-a Savo Kentera, Milica Pejanović-Đurišić, Ranko Krivokapić i Željko Ivanović".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...