OTAC MATEJA PERIŠA STIGAO U BEOGRAD: "Molim sve građane Srbije, da ko god ima bilo kakvu informaciju, neka jave. Makar i anonimno..."

"Nemam nikakve informacije. Imam apsolutno povjerenje u policiju Srbije. Rade vrlo profesionalno, oni vode istragu“, rekao je otac mladića

  • Hronika

  • 02. Jan. 2022  

  • 2

Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja, stigao je nešto poslije 17 sati ispred kluba "Gotik", u kome je posljednji put viđen njegov sin. Ispred kluba nalaze se i prijatelji nestalog mladića koji su kobne noći bili sa njim, javlja Nova.rs.

"Nemam nikakve informacije. Imam apsolutno povjerenje u policiju Srbije. Rade vrlo profesionalno, oni vode istragu“, rekao je otac mladića i dodao:

„Moram da zamolim sve građane Srbije, da ko god ima bilo kakvu informaciju, neka jave. Makar i anonimno, svaka informacija nam je bitna. Hvala svima na podršci, zaista nemam riječi, zahvalan sam neizmjerno svim ljudima. Nude mi pomoć, spavanje, svima smo moja porodica i ja duboko zahvalni. Jedino je važno da pronađem svog sina“, rekao je Nenad za Nova.rs.

On je dodao i da se nada pozitivnom ishodu, vidno potresen zbog svega.

Podsjetimo, za mladićem iz Hrvatske traga se nekoliko dana. Nestao je u noći između četvrtka i petka, od kada mu se gubi svaki trag.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...