MILORAD DODIK U PROBRANOM MAFIJAŠKOM DRUŠTVU: Novinar Slobodan Vasković objavio fotografije Ace Makedonca sa članom Predsjedništva BiH

Aleksandar Mičić, zvani Aco Makedonac, jedan je od najvećih perača narkonovca i narkodiler Kavačkog klana u RS-u i dvostruki ubica u pokušaju, sa Dodikom i Ljubišom Ćosićem.

  • Politika

  • 02. Jan. 2022  02. Jan. 2022

  • 2

Novinar Slobodan Vasković objavio je na svom blogu fotografije kriminalaca iz Kavačkog klana sa članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom.

"Na fotografijama vidite jednog od najvećih narkoperača prljavog novca i narkodilera Aleksandra Mičića, zvanog Aco Makedonac, koji je u 03.30h, 02.01.2022, teško ranio narkodilera Gorana Sikimu, pogodivši ga sa pet do osam hitaca", piše Vasković.

Fotografiju Ace Makedonca objavio je na svom tw profilu HAL9000 (@aleksandarCBL).

Mičić, jedan od najvećih perača novca Kavačkog narkoklana koji razara RS, nalazi se na slikama sa Miloradom Dodikom, članom Predsjedništva BiH, i Ljubišom Ćosićem, gradonačelnikom Istočnog Sarajeva.

Mičić je 2005. godine pokušao da ubije Milorada Rosuljaša, kojem je pucao u glavu. Nakon toga je pobjegao, pa je tek 2013. presuđen na samo godinu dana zatvora.

Mičić je na stalnoj vezi sa narko "generalom" Sinišom Kostreševićem, a štiti ga i Branislav Šehovac, načelnik PU Istočno Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...