NEVJEROVATNA SCENA IZ SARAJEVSKE ULICE: Vozač drži madrac lijevom rukom, a suvozač desnom!

Kia je jurila nekih dvadesetak kilometara na sat s četiri uključena pokazivača smjera.

  • Auto

  • 05. Jan. 2022  05. Jan. 2022

  • 0

Na povratku s posla, u Sarajevskoj ulici u Zagrebu, u smjeru Mosta mladosti ekipa HAK-a naletjela je na Kiju Ceed koja je na krovu imala ni manje, ni više – madrac. I to u punoj veličini, onaj za bračni krevet. Bio je malo širi od vozila, a još zanimljiviji je bio način prijevoza, vozač ga je držao lijevom rukom, a suvozač desnom…

Kia je jurila nekih dvadesetak kilometara na sat s četiri uključena pokazivača smjera. Znači li to da je jedan držao upravljač, a drugi mijenjao brzine (ako KIA ima ručni mjenjač)?

Prijevoz madraca, namještaja i bijele tehnike prepustite dostavljačima ili nabavite prikladno dostavno vozilo u koje će stati vaš teret i biti pravilno osiguran da, dok vozite, ne poskakuje kao u disko-klubu. Cijena nije previsoka, a opasnosti u saobraćaju nema.

Ne radite ovo!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...