SPORTSKI LOOK: Sofia Vergara u tenama zbog kojih se lako zaboravi i na najdraži par štikli (FOTO)

Sofia Vergara jedna je od najvećih ljubiteljica vrtoglavo visokih potpetica u Hollywoodu, pa joj je s pravom tepa da je kraljica platformi, no čak se i ona voli odmoriti od omiljenih štikli i prošetati u dobrim tenama.

  • Žena

  • 05. Jan. 2022  05. Jan. 2022

  • 1

Za izlazak iz kuće i obavljanje svakodnevnih obveza na Beverly Hillsu Sofia Vergara odabrala je šik sportski look sačinjen od trenerke kaki boje s crnim leopard uzorkom. Uz trenerku glumica je nosila atraktivne visoke tene modne kuće Dior u kombinaciji bijele i zlatne boje.

Sofia Vergara u trenirci i visokim tenisicama modne kuće Dior - 2Sofia Vergara u trenirci i visokim tenama modne kuće Dior (Foto: Profimedia)

Riječ je o modelu tena D-Player čiji je dizajn inspiriran košarkaškim tenama, te predstavlja modernu varijaciju istih. Prošiveni najlon pojačan je patentiranim detaljima dok su na predjelu pete ukrašene velikim natpisom Christian Dior. Savitljiv i lagan potplat upotpunjuje ovaj moderan model tenisica zbog kojih lako zaboravljamo i na najdraži par štikli, piše Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...