U AMERIČKOJ AMBASADI U SARAJEVU: Sastanak ambasadora Erica Nelsona sa vrhom SDP-a BiH, evo zbog čega na sastanku neće biti Nermin Nikšić

Oglasili su se iz iz SDP-a BiH.

  • Vijesti

  • 06. Jan. 2022  06. Jan. 2022

  • 6

Iz SDP-a BiH obavještavaju da će delegacija te stranke, koju čine potpredsjednici Zukan Helez, Ivan Boban i Benjamina Karić, danas, 6. januara, (četvrtak), održati sastanak sa američkim ambasadorom Ericom Nelsonom.

Sastanak počinje u 12 sati, u prostorijama ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH, na adresi Roberta C. Frasurea 1. u Sarajevu, poručili su iz SDP-a BiH.

Zanimljivo je kako na sastanku s američkim ambasadorom Nelsonom neće biti predsjednika SDP-a BiH Nermina Nikšića.

Prema informacija "Slobodne Bosne", predsjednik SDP-a BiH neće prisustvovati sastanku jer se nalazi u samoizolaciji zbog zaraze koronavirusom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...