NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Bivši muž Monice Belluci ljubi 31 godinu mlađu manekenku, osvanula njena vruća fotografija s plaže…

"Nova godina, isti pogled, isti ljudi", napisala je Tina u opisu.

  • Estrada

  • 07. Jan. 2022  07. Jan. 2022

  • 0

Zgodna supruga glumca Vincenta Cassela (55), francuska manekenka Tina Kunakey (24), gdje god se pojavi izaziva divljenje, a na Instagramu je redovno obasipaju komplimentima na račun izgleda.

Sada je svoje pratitelje počastila nizom fotki na kojima pozira u bijelom kostimu s tangama, a vrući prizori izazvali su lavinu reakcija.

"Nova godina, isti pogled, isti ljudi", napisala je Tina u opisu.

Vincent i Tina vezu su potvrdili 2016. godine, vjenčali su se u ljeto 2018., a u aprilu 2019. dobili su kćer Amazonie. Njoj je to prvi brak, a Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena na svijetu Monicom Bellucci. S italijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dvije kćeri - Devu i Leonie.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...