UZBUDLJIVA NOĆ NA NBA PARKETIMA: Jusuf Nurkić briljirao u pobjedi "Portlanda", sjajan povratak velikog Klaya Thompsona

Sjajnu večer imao je Luka Dončić koji je ostvario triple-double učinak u pobjedi "Dallas Mawericsa" protiv "Chicago Bullsa" 113-99. Slovenac je ubacio 22 poena, te imao po 14 skokova i asistencija.

  • Sport

  • 10. Jan. 2022  10. Jan. 2022

  • 0

Jusuf Nurkić odigrao je jednu od najboljih partija u dosadašnjem dijelu NBA sezone nakon što je ubacio 14 poena, imao 16 skokova i 9 asistencija u pobjedi "Portland TrailBlazersa" protiv "Sacramento Kingsa" rezultatom 103-88. U ekipi "Portlanda" koja već duže vrijeme igra bez dva svoja najbolja igrača, Damiana Lillarda i CJ McColuma, najefikasniji je bio Anfernee Simons sa ubačenim 31 poenom.

Večer na NBA parketima obilježio je povratak Klaya Thompsona koji je nakon dvije i pol godine pauze zbog povrede napokon zaigrao u ekipi "Golden State Warriorsa" u pobjedi protiv "Cleveland Cavaliersa" 96-83. Thompson je za 20 minuta ubacio 17 poena, od čega će tri trojke predstavljati ogromno pojačanje "Warriorsima" u borbi za još jednu titulu NBA šampiona.

Sjajnu večer imao je Luka Dončić koji je ostvario triple-double učinak u pobjedi "Dallas Mawericsa" protiv "Chicago Bullsa" 113-99. Slovenac je ubacio 22 poena, imao je po 14 skokova i asistencija.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...