RAT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Gorica Dodik ne zna kud udara, nova meta je Hana Hadžiavdagić, a nakon nje i poznata novinarka…

Ne stišavaju se reakcije nakon proslave neustavnog Dana Republike Srpske.

  • Mini market

  • 11. Jan. 2022  11. Jan. 2022

  • 3

Sa svih strana stižu oštre kritike na ono što se događalo od Banje Luke do Istočnog Sarajeva.

Nakon brojnih kritika na račun estradnih ličnosti koji su uveličali proslavu neustavnog Dana RS-a oglasila se i Gorica Dodik.

"Zanimljivo je gledati kako 'apolitična' i 'širokogrudna', sa velikim srecem za sve ljude, Hana Hadžiavdagić širi ljubav prema Srbima na društvenim mrežama. Pa vi je, Srbi i Srbijo, opet prihvatite velikodušno da se veseli po srpskim kafanama“, poručila je Dodikova kćerka te dodala:

„Meni nikada ni jedan njihov praznik nije smetao, neka slave šta žele i koga žele, ali tolika mržnja od njih usmjerena na sve što nije njihovo je bolest. Posebno mi se gade te modne blogerice koje jedva dočekaju da popljuju sve jer se njima može, one su te koje dijele pravdu“, poručila je nervozna Dodikova kćerka.

A onda je na red došla sarajevska novinarka i voditeljica Emela Burdžović.

Goricu Dodik posebno su iznervirale dvije objave sarajevske novinarke.

„Kako te nije sramota, gdje si bila kada su Jala i Buba pisali 'Srbe na vrbe' i ostale gadosti, šta ti smetaju ljudi koji ni jednu ružnu riječ izgovorili nikada nisu. Niko ne slavi to što si napisala, možda ti bi, mi slavimo slobodu našeg naroda i to je ono što te boli“, zaključila je vidno nervozna Gorica Dodik.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...