SAVJETI STRUČNJAKA KOJI ZLATA VRIJEDE: Zadajte sebi zadatak da se svakog dana što više krećete

Izađite iz autobusa stanicu ranije, koristite stepenice umjesto lifta, idite pješke u prodavnicu!

  • Zdravlje

  • 13. Jan. 2022  13. Jan. 2022

  • 0

Više se krećite! Zadajte sebi zadatak da se svakog dana što više krećete! Izađite iz autobusa stanicu ranije, koristite stepenice umjesto lifta, idite pješke u prodavnicu!

Male promjene mogu itekako mnogo da utiču na naše zdravlje. Izbacite zaslađena pića! Sokovi i druga zaslađena pića povećavaju rizik od srčanih oboljenja, masne jetre, gojaznosti i karijesa. Izbjegavajte ovakve napitke i radije izaberite prirodne varijante! Više spavajte, piše Oslobođenje.

Dovoljno kvalitetnog sna u toku noći sprečava rizik od gojaznosti, depresije i srčanih oboljenja. Osigurajte svom tijelu i umu zdrav san svakog dana! Budite fizički aktivni! Fizička aktivnost blagotvorno djeluje na tijelo i um. Izaberite jednu od njih!

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...