KONAKOVIĆ UZVRAĆA PREDSJEDNIKU SRBIJE: “Nakon dešavanja u Priboju Vučić kaže - ‘Ne znam šta se uvuklo u ljude’. Uvukao se taj vaš koncept, predsjedniče”

"Nakon dešavanja u Priboju Vučić kaže: 'Ne znam šta se uvuklo u ljude'. Uvukao se taj vaš koncept, predsjedniče", poručio je on.

  • Mini market

  • 13. Jan. 2022  13. Jan. 2022

  • 3

Elmedin Konaković, predsjednik stranke Narod i Pravda, te zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, komentarisao je na svom Twitter nalogu izjave srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Komentarišući Vučićevu izjavu u kojoj je on kazao kako "ne zna šta se uvuklo u ljude", Konaković kaže kako je na naplatu došla politika Dodika, Vulina i režimskih medija.

"Godinama režimski mediji, Vulin, Dodik i još nekoliko megafona govore o Bošnjacima loše, pogrdno. Truju javni prostor", rekao je Konaković.

Vučiću je rekao da se u ljude "uvukao" upravo taj koncept kojeg proteklih godina provode osobe i mediji bliski srbijanskom predsjedniku.

"Nakon dešavanja u Priboju Vučić kaže: 'Ne znam šta se uvuklo u ljude'. Uvukao se taj vaš koncept, predsjedniče", poručio je on.

Vučić je, podsjećamo, u intervjuu za srbijansku nacionalnu televiziju kazao kako je od BIA-e i MUP-a Srbije dobio informaciju da nema kafane u Priboju u kojoj nije izbila tuča, te je poručio da ne zna šta se to uvuklo u ljude.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...