POMOLIO SE PRIJE ODLASKA KOD VUČIĆA: Dodik pravoslavnu novu godinu dočekao u Mrčevcima kod Laktaša

Doček na otvorenom organizovan je i u Trebinju, Bijeljini i Istočnom Novom Sarajevu. Uprkos hladnoći veliki broj građana je slavilo.

  • Vijesti

  • 14. Jan. 2022  14. Jan. 2022

  • 2

Ćlan Predsjedništva BiH Milorad Dodik prisustvovao je sinoć molebanu povodom pravoslavne Nove godine u Hramu Svetih ravnoapostolnih Konstantina i Јelene u selu Mrčevci kod Laktaša.

Nešto ranije Dodik je uputio čestitku povodom pravoslavne Nove godine:

"Želim da 2022. godina svima donese zdravlje, radost, blagostanje, kao i ličnu i porodičnu sreću", poručio je Dodik u čestitki i ukazao na potrebu očuvanja svoje istorije i tradicije.

Doček na otvorenom organizovan je i u Trebinju, Bijeljini i Istočnom Novom Sarajevu. Uprkos hladnoći veliki broj građana je slavilo."

Podsjetimo, Milorad Dodik sastat će se danas u Beogradu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Sastanak je zakazan za 9 sati u Vili "Mir".

/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...