OD RADOSTI JE ZAPLAKALA: Božo Vrećo iznenadio majku, o njegovom potezu bruje društvene mreže…

Nakon pjevačeve objave uslijedili su brojni pozitivni komentari...

  • Estrada

  • 14. Jan. 2022  14. Jan. 2022

  • 3

Bosanskohercegovački pjevač Božo Vrećo (38) je na Instagramu objavio fotografiju s majkom Milom povodom proslave njenog 75. rođendana. Pjevač ju je iznenadio sa tortom i cvijećem, te je opisao njezinu reakciju.

"Jutros sam poranio u šest i krenuo je iznenaditi, da budem prvo što će ugledati kada se probudi. Zaplakala je od radosti i cijelo jutro samo se smiješi", napisao je Vrećo te dodao:

"Takvi trenuci su zlata vrijedni, neprocjenjivi, a ja sam tu da joj samo radost donosim, činim i volim najjače. Sretan 75. rođendan, nazdravlje i na dug vijek, majčice, srno voljena. Volimo te i ne damo nikome", završio je pjevač svoju emotivnu poruku majci kojoj je prošle godine dijagnosticirana teška bolest.

Nakon pjevačeve objave uslijedili su brojni pozitivni komentari...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...