PRVA IZJAVA ĐOKOVIĆA NAKON ODLUKE AUSTRALSKOG SUDA: "Razočaran sam, sada ću uzeti malo vremena da se..."

(...) odmorim i oporavim prije nego što dam bilo kakve dalje komentare osim ovoga.

  • Show

  • 16. Jan. 2022  16. Jan. 2022

  • 4

Đoković je priznao da je snimao intervju s francuskim L'Equipom, iako je znao da je zaražen. Opovrgnuo je da se išao fotografirati i družiti s djecom znajući da je pozitivan, iako je po datumu jasno da je dan ranije mogao znati rezultate testa.

Nakon svega, teniser je poručio da je umoran od svega i da će morati da napravi kraću pauzu nakon čega će dati ozbiljniji komentar.

“Želio bih da dam kratku izjavu kako bih se osvrnuo na ishode današnjeg ročišta na sudu. Sada ću uzeti malo vremena da se odmorim i oporavim prije nego što dam bilo kakve dalje komentare osim ovoga. Izuzetno sam razočaran”, poručio je Đoković, a prenosi The Age.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...