HAOS NA TRIBINAMA: Djevojka s čašom piva u ustima i bujnim oblinama izazvala pometnju (FOTO, VIDEO)

Druge žene su bile bijesne kad su vidjele ovaj prizor, kako kažu, to nije primjereno ponašanje te su djeca bila u blizini

  • Sex i grad

  • 16. Jan. 2022  16. Jan. 2022

  • 0

Tučnjave navijača u posljednje vrijeme bile su 'u trendu' na sportskim događajima, a dogodila se i jedna bizarna situacija na Supercrossu tokom vikenda, javlja NYpost.

Prošle subote, dok je Anaheim 1 Supercross bio domaćin događanja na stadionu Angel, jedna je žena privukla pozornost publike držeći svoje pivo u ustima te pokazaujući grudi.

Druge žene su bile bijesne rekavši kako su u blizini djeca te da to nije primjereno ponašanje.

Nedugo nakon događaja, na videu se vidi žena po kojoj proljevaju pivo.

alt

Nije poznato što se na kraju dogodilo, a kako je policija potvrda te večeri su bile dvije tučnjave, ali niti jedna od njih nije uključivala pritužbu zbog djevojke koja je privukla pozornost.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...