NOVI ZAPLET NAKON 17 DANA POTRAGE: Policija počela s ispitivanjem Matejevih prijatelja, moguće je da će opet morati na poligraf...

Nekoliko dana ranije, policija je saslušala i Splićanku za koju se pretpostavlja, barem tako upućuje lista poziva s Matejevog mobitela, da je zadnja s njim razgovarala.

  • Hronika

  • 17. Jan. 2022  17. Jan. 2022

  • 1

U prostorijama PU splitsko-dalmatinske krenula su opet ispitivanja prijatelja nestalog Mateja Periša (27) za kojim se traga već 17 dana bez rezultata.

Kurir se poziva na Slobodnu Dalmaciju i navodi kako su ispitivanja počela u petak, te nisu mogla biti obavljena ranije jer su se nakon povratka iz Beograda zarazili koronom.

"Oni se ispituju u svojstvu građana radi davanja informacija, a kako je već ranije rečeno, ni na koji način se ne dovode u vezu s Matejevim nestankom. Svi su oni i poligrafski testirani i prošli su, ali moguće je da i nakon ispitivanja u Splitu budu podvrgnuti istom testu", prenose mediji.

Paralelno s tim, beogradska policija nastavlja istraživati okolnosti nestanka Mateja Periša. Nakon 17. dan potrage, nastavili su pretraživanje riječnih korita i obale. Nekoliko dana ranije, policija je saslušala i Splićanku za koju se pretpostavlja, barem tako upućuje lista poziva s Matejevog mobitela, da je zadnja s njim razgovarala.

Ona je navodno rekla da ga nije mogla čuti šta joj govori jer se čula buka iz kluba, a Matej je navodno zvao dva puta te noći. Riječ je inače o sestri njegovog dobrog prijatelja, koji nije bio s njim u Beogradu.

"Ona je često u Beogradu, a navodno je na društvenim mrežama stavila slike provoda iz jednog kluba koji se nalazi blizu mjesta na kojem je Matej nestao. Ne zna se je li bila tamo i te večeri, ali se ne isključuje mogućnost da je Periš krenuo kako bi se s njom našao", kaže sugovornik Kurira.

Nenad Periš, otac nestalog Mateja, potvrdio je za Dnevnik.hr da se čuo s njom.

"Ona mi je rekla da ju je te večeri Matej zvao, jer je vidjela da ima propušten poziv. Naime, ja sam nju sreo na ulici ispred sjedišta beogradske policije prije desetak dana. Bio je to slučajan susret i ona mi je tada kratko rekla da se ona i Matej nisu čuli, ali da je imala njegov propušten poziv. Vjerojatno je Matej, s obzirom na to da je ona bila u Beogradu, pokušao stupiti s njom u kontakt", rekao je Periš.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...