RAT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Borenovićev komentar o Dodiku i Bakiru izazvao žestoke reakcije, u obračun se uključio i SNSD-ov zastupnik…

Branislav Borenović je komentirao povratak Milorada Dodika i SNSD-a u državne institucije nakon višemjesečnog bojkota.

  • Mini market

  • 17. Jan. 2022  17. Jan. 2022

  • 1

Poruka predsjednika PDP-a Branislava Borenovića na društvenim je mrežama izazvala lavinu komentara.

Borenović je komentirao povratak Milorada Dodika i SNSD-a u državne institucije nakon višemjesečnog bojkota.

"Кakav КRAH galamdžijske politike! Nakon pet mjeseci busanja u prsa, žestokih riječi, još žešćih najava i inicijativa, drug Mile se ponizno vraća svom drugu Bakiru u Sarajevo", napisao je Borenović,konstatujući:

"Prošla ljutnja, kako reče potonji, ali ostaje BRUКA nikad veća, NJEGOVA! A zaključci NSRS-a i Inzkova odluka", poručio je ranije lider PDP-a Branislav Borenović.

Nakon Borenovićeve objave uslijedile su žestoke reakcije iz Dodikovih redova, a među prvima se oglasio zastupnik SNSD-a u NSRS-u Igor Žunić.

Nije prošlo puno vremena, a Žuniću su upomoć „priskočili“ SNSD-ovi botovi…

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...