POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Pogledajte zbog čega pljušte komentari na fotografiju srbijanske ministrice Darije Kisić Tepavčević (FOTO)

Ministrica ju je izbrisala spornu fotografiju na svom profilu.

  • Šareni svijet

  • 17. Jan. 2022  17. Jan. 2022

  • 1

Photoshop greška srpske ministrice rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Darije Kisić Tepavčević postala je viralni hit.

Ministrica se na Instagramu pohvalila fotografijama s glasanja na referendumu u toj zemlji, no na jednoj fotografiji malo je pretjerala s uređivanjem. Pratitelji su uočili da su vrata iza nje iskrivljena, kako to obično biva kad netko pretjera u pokušaju da se uljepša u programima za obradu fotografija.

Kad se fotografija počela širiti društvenim mrežama, ministrica ju je izbrisala te na svom profilu ostavila samo dvije neobrađene, no na njenu žalost, internet sve pamti, pa tako i ovo.

"Pa što si obrisala fotografiju, 'ljepoto'?", "A gdje je slika s krivim štokovima?", "Nedostaje samo treća slika, gdje su u lošem fotošopu iskrivljena vrata", mogu se još vidjeti komentari ispod njene objave, a Twitter je pun screenshotova fotografije, navodi Index.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...