OVO JE VJEČNI KLASIK: Hit komade nose Kendal Jenner, Irina Shayk, ali i Severina (FOTO)

Prvi trend kojeg ove godine uočavamo u outfitima poznatih modnih ikona i trendseterica upravo su komadi od kože, najčešće ukrašeni krznom.

  • Žena

  • 17. Jan. 2022  17. Jan. 2022

  • 0

Poznate dame i trendseterice jasno su dale do znanja koji je to ‘must have‘ modni komad na samom početku ove godine.

Koža kao vječni klasik koji od kada se pojavio u svijetu mode, stalno kotira visoko na ljestvici trendova, otvorila je modnu sezonu 2022.

Prvi trend kojeg ove godine uočavamo u outfitima poznatih modnih ikona i trendseterica upravo su komadi od kože, a najčešće ukrašeni krznom.

image

Kendall Jenner na promociji prijatelja nosila je mini kožnu suknju.

Taj su hit sezone podržale i manekenke Kendall Jenner Hailey Bieber koje su se na promociji suradnje njihovog prijatelja Faija Khadra s luksuznim sunčanim naočalama Oliver Peoples pojavile u modnim kombinacijama u kojima dominira upravo koža, piše Gloria.hr.

image

Hailey Bieber u kožnoj kombinaciji 'od glave do pete'.

Sva svjetla reflektora na slavnim manekenkama

Dok je Kendall pripijeni prsluk Bec+Bridge kojim je istaknula vitki struk uparila s parom kožnih čizama na šiljatu petu, mini kožnom suknjom i kožnom torbicom, trend je Hailey podržala kožnim outfitom 'od gave do pete'.

Usku dekoltiranu majicu Hailey je iskombinirala sa širokim hlačama i predimenzioniranim kaputom do gležnja, a ni salonke nisu materijalom odudarale od ostatka stajlinga.

I slavna pjevačica Ashley Roberts, vječna modna inspiracija koju paparazzi redovito 'uhvate' na putu do posla na londonskom Global Radiju već je održala modnu lekciju u kojoj glavnu riječ vode komadi od kože.

image

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...