KRIVOKAPIĆ UZVRATIO ABAZOVIĆU I PODNIO INICIJATIVU ZA NJEGOVU SMJENU: Poznato ko bi mogao naslijediti Dritana

On je na Twitteru napisao i da je predložio ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića za novog potpredsjednika Vlade Crne Gore, prenosi Vijesti.me.

  • Regija

  • 19. Jan. 2022  19. Jan. 2022

  • 1

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić saopćio je da je skupštini podnio inicijativu za smjenu potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića. Krivokapićev je to odgovor na Abazovićevu inicijativu za smjenom vlade.

On je na Twitteru napisao i da je predložio ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića za novog potpredsjednika Vlade Crne Gore, prenosi Vijesti.me.

"Evropa sad! Za zdravu Crnu Goru", napisao je Krivokapić.

Predstavnici Građanskog pokreta URA, ali i predstavnici nekoliko drugih političkih opcija u Crnoj Gori potpisali su danas inicijativu u kojoj se traži izglasavanje nepovjerenja Vladi Crne Gore na čelu sa Zdravkom Krivokapićem.

Prema pisanju crnogorskih medija, inicijativu za smjenu vlade potpisao je 31 zastupnik i to iz koalicije "Crno na bijelo", Socijaldemokratske partije (SDP), Socijaldemokrata (SD), Bošnjačke stranke (BS), Albanske liste i Albanske koalicije, Liberalne partije (LP) te dio zastupnika Demokratske partije socijalista (DPS).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...