NJEMAČKI TOP MODEL ŽARI I PALI I U PETOJ DECENIJI: Heidi Klum dio tijela osigurala je na čak 2 miliona dolara, otkrila i zašto…

Jedna od najuspješnijih i najpopularnijih manekenki svih vremena, danas 48-godišnja Heidi Klum izaziva divljenje gdje god da se pojavi.

  • Show

  • 20. Jan. 2022  20. Jan. 2022

  • 1

Heidi Klum gostovala je u showu Ellen DeGeneres pa otkrila nepoznate detalje o svojim dugim nogama i nezgodi koju je doživjela.

Jedna od najuspješnijih i najpopularnijih manekenki svih vremena, danas 48-godišnja Heidi Klum izaziva divljenje gdje god da se pojavi.

Heidi je upravo o toj temi nedavno progovorila u showu slavne voditeljice Ellen DeGeneres i pred kamerama otkrila malo kome znane detalje. Naime, ispričala je kako je jedan od poslovnih klijenata s kojima je sarađivala odlučio osigurati njene noge i to na vrtoglavi iznos od 2 miliona dolara, a otkrila je i zašto joj je jedna noga skuplja od druge.

"Kad sam bila mlađa stala sam na staklo i imam veliki ožiljak', pojasnila je Heidi, koja je u emisiji nosila ružičastu haljinu od lateksa s dubokim dekolteom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...