MURIZ MEMIĆ NAKON ROČIŠTA: “Čuli smo ko je Hasan Dupovac. Možemo zaključiti da Alisa Mutap nije imala amneziju, pojavila se i palica u sudnici” (FOTO)

Ako je ovo tačno, neka nam je Bog na pomoći, kazao je Memić.

  • Društvo

  • 20. Jan. 2022  20. Jan. 2022

  • 0

Pred Sudom Bosne i Hercegovine u predmetu protiv Zijada Mutapa, Alise Mutap-Ramić i drugih, danas je nastavljano suđenje saslušanjem Edina Avdića i dva zaštićena svjedoka, u slučaju ubistva Dženana Memića.

Nakon ročišta pred novinare je izašao Muriz Memić, otac ubijenog Dženana Memića.

"Čuli smo ko ja Hasan Dupovac i na koji način su se radile istrage u MUP-u KS. Ako je ovo tačno, neka nam je Bog na pomoći. Pojavila se i palica u sudnici, o kojoj od početka govorimo. Možemo zaključiti da Alisa nije imala amneziju. Neka ovog suđenja, a mislim da je danas narodu mnogo jasnije", kazao je Memić, kojem je podršku na današnjem ročištu, osim advokata Ifeta Ferageta, dao i Davor Dragičević.  

Zatim je nastavio...

"Još mnogi kriminalci rade u MUP-u KS i oni su pokrovitelji ovoga zločina. Oni rade još na odgovornim funkcijama. Kada će doći vrijeme da se pročisti, vidjet ćemo", dodao je Memić i nabrojao niz imena iz MUP-a KS, piše Radio Sarajevo.

Sve o čemu je Muriz Memić danas govorio možete vidjeti na linku ispod:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...