SRAMOTNI NAPAD GORICE DODIK NA SAMANTHU POWER, NELSONA I ESCOBARA: „Ugasit će mi Ameri Twitter, sto posto…“

Samantha Power, saradnica američkog predsjednika Joea Bidena, koji je za nju rekao da je “moćna sila za podizanje ugroženih“, danas će se sastati s članovima Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

  • Mini market

  • 21. Jan. 2022  21. Jan. 2022

  • 2

Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, ponovo je aktivna na društvenim mrežama.

Nakon blokade Twitter profila, Gorica Dodik nastavila je po starom. Kako je jučer izvijestila „Slobodna Bosna“, Dodikova kćerka je zbog objava na Twitteru ponovo bila pod istragom ove društvene mreže, a nakon najnovijih objava mogla bi opet biti blokirana na njoj.

„Gospođo Samantha (Powel op. „SB“), kada vaš drug Escobar od Crne Gore dobije pare da im pomogne za otcjepljenje, kako se to zove kod vas?! Ili kada vaš ambasador u BiH sa svojim dečkom/mužem uživa za sve pare koje dobija od sarajevske političke elite da bi ćutao na njihovo zlo, ima li to neki naziv“, poručila je Gorica Dodik te dodala:

„Ugasiće mi Ameri Twitter 100%.“

Podsjetimo, administratorica USAID-a i Američke agencije za međunarodni razvoj Samantha Power boravi u Bosni i Hercegovini.

Samantha Power, saradnica američkog predsjednika Joea Bidena, koji je za nju rekao da je “moćna sila za podizanje ugroženih“, danas će se sastati s članovima Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Ona se jučer osvrnula i na korupciju, kao i značaj borbe protiv korupcije, a u vezi s čim su nedavno objavljene i sankcije.

“Sankcije šalju signal da niko nije imun. Ne samo pojedinci koji su na visokim pozicijama, već i oni koji stoje uz njih i omogućavaju im korupciju. Efekat sankcija koje idu korak dalje je bitan. Sankcijama nećemo riješiti krizu preko noći. To će morati riješiti ljudi u ovoj zemlji. Mi sankcije možemo koristiti da odvratimo opstrukciju i rad na podjelama, sve ono što onemogućuje ljude da ostvare svoje potencijale”, kazala je Power.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...