BRUTALAN NAPAD NA DRITANA ABAZOVIĆA: "Neka ucijenjena kukavica saopšti ko mu je ponudio 21 milion..."

"Neka ucijenjena kukavica i umjesto politikantske demagogije kojom ovih dana zasipa crnogorsko društvo konačno odgovori građanima ko mu je ponudio 21 milion i za šta", zaključili su iz Demokratske Crne Gore u reagovanju.

  • Regija

  • 21. Jan. 2022  21. Jan. 2022

  • 2

Ko govori istinu danas krajnje jasno vide i zbog toga masovno odgovaraju građani Crne Gore, jer je to danas svakom jasno. Tu istinu o kojoj govori sva Crna Gora, mi pričamo evo nekoliko mjeseci, do zadnje sitnice pogađajući poteze kradljivaca volje građana i spasilaca mafije. A dok mi govorimo istinu, Dritan Abazović masno ali providno laže dok za DPS vodi razbijanje parlamentarne većine i krađu izborne volje građana Crne Gore, kazali su iz Demokratske Crne Gore u reagovanju na gostovanje potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

“Neka ucijenjena kukavica saopšti ko mu je ponudio 21 milion, za šta mu je ponuđen i kome je dužan da izvrši ovo što radi. U tome se krije odgovor gdje su banane, ananas, kokain i špediteri”, naveli su iz Demokrata.

Danas se jasno vidi da je, kako navode iz te Partije, “ucijenjena kukavica” nakon izbora nezavisnog TS i namjere da se, kako kažu, “smijeni DPS-ov specijalac Katnić krenula u rušenje vlasti po nalogu mafije, kako bi se upravo kokainska mafija spasila poraza od nezavisnih insititucija pravne države”.

“A kad već pominje Aleksu BečićaBorisa Bogdanovića i Vladimira Martinovića, neka ucijenjena kukavica i obični izdajnik naroda objasni kako to da Demokratama niko nikad za bilo šta nije ponudio ni jedan, ni 21 milion eura. Da mu pomognemo:  ti koji su ih ponudili njemu odlično znaju da ni Bečić, ni Bogdanović ni Martinović, niti bilo ko od Demokrata, nisu ljudi kojima se novac može ponuditi”, dodaje se u saopštenju.

Ali zato mafija, kažu Demokrate, “zna kome može”.

“I ko će uzeti. I ko je ucijenjena roba na prodaju. Neka ucijenjena kukavica i umjesto politikantske demagogije kojom ovih dana zasipa crnogorsko društvo konačno odgovori građanima ko mu je ponudio 21 milion i za šta”, zaključili su iz Demokratske Crne Gore u reagovanju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...