KUHA U CRNOJ GORI: Zdravko Krivokapić odgovorio na optužbe Dritana Abazovića, pozvao ga da se…

Premijer Crne Gore tvrdi da se radi o “propagandnoj podvali”.

  • Regija

  • 22. Jan. 2022  

  • 3

-Pozivam predsjednika GP URA, citirajući njegove riječi, da provjerimo legitimitet političkog djelovanja obojice, na najčistiji mogući način – na vanrednim parlamentarnim izborima, poručio je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić reagujući na navode Građanskog pokreta URA.

Iz URA-e prethodno su saopćilii da je ” Krivokapić izdao Abazovića kad je tajno pregovarao sa manjinama o izbacivanju URA-e iz vlasti”.

“Nikada nisam pregovarao sa bilo kojom političkom strukturom o zamjeni Dritana Abazovića i GP URA unutar izvršne vlasti”, napisao je Krivokapić.

Premijer Crne Gore tvrdi da se radi o “propagandnoj podvali”.

“Radi se o klasičnoj propagandnoj podvali, kojom se pokušava opravdati izdaja izborne volje građana”, objavio je Krivokapić na Twitteru.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...