SANJA VULIĆ NA RUBU PAMETI: "Nije Amerika nemetnula sankcije. Imamo ljude koji su Bošnjaci iz Sarajeva, koji rade..."

SNSD-ova parlamentarka Sanja Vulić ponovo je nadmašila sebe.

  • Mini market

  • 22. Jan. 2022  

  • 8

Zastupnica SNSD-a u parlamentu Bosne i Hercegovine Sanja Vulić rekla je za ATV da "bez obzira koliko Amerika ulaže u medije, oni ne mogu dostići taj nivo gledanosti niti uticaj na građane Republike Srpske koji zapravo želi Amerika".

„Nije Amerika nemetnula sankcije. Imamo ljude koji su Bošnjaci iz Sarajeva, koji rade u Američkoj ambasadi, oni su ti koji kreiraju politiku kako treba prema Republici Srpskoj da se ponašaju. Ono što oni napišu o Republici Srpskoj, a to se svodi na nivo čaršijskog trača, to se plasira kao informacija. To je jako neozbiljno. Jedna država poput Amerike se svela na taj nivo da na bazi čaršijskog trača kreiraju politiku kako će se odnositi prema Republici Srpskoj“, rekla je Vulić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...