RASPRAVA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, SEVERINA PORUČILA: "Glasajte za mene. Bolja sam od Tuđmana i Kolinde"

"Pobjeđuješ u prvom krugu", poručio joj je i Tarik Filipović.

  • Show

  • 22. Jan. 2022  22. Jan. 2022

  • 0

Pjevačica Severina Vučković je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je pokrenula raspravu na društvenim mrežama.

Naime, pjevačica se fotografisala sa glumcima iz predstave "Predsjednici & ca", pa pozvala svoje pratioce da glasaju za svog favorita među bivšim hrvatskim predsjednicima.

"Izbori za predsjednika Hrvatske u Kerempuhu. Glasajte za svog favorita... Tito, Tuđman, Severina, Josipović, Kolinda i Mesić... Hvala i Boris Svrtan, Hrvoje Kečkeš, Siniša Miletić te draga Ornela Vištica… Bili ste suvereni i transparentni!!!" napisala je Severina pa nastavila razgovor sa svojim pratiocima u komentarima.

"Seve, daj nam Tita! Vidiš da su svi ovi us*ali skroz!", napisao je jedan pratilac, a Severina se brzo oglasila.

"Imate dobro zapažanje", našalila se.

Mnogi su poručili i da oni svoj glas daju upravo njoj, a Severina je na to poručila: "Hvala svim mojim glasačima!"

"Pobjeđuješ u prvom krugu", poručio joj je i Tarik Filipović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...