PLENKOVIĆ SE OPROSTIO OD LEGENDARNOG AKIJA: "Emotivnim izvedbama doticao je srca mnogih naših naraštaja"

"Njegovim odlaskom hrvatska glazbena scena izgubila je vrsnoga rock-umjetnika, čije će note i stihovi ostati trajno upisani u glazbeno sjećanje generacija"

  • Društvo

  • 23. Jan. 2022  

  • 3

Hrvatski premijer Andrej Plenković uputio je izraze sućuti porodici u povodu smrti pjevača Parnog valjka Akija Rahimovskog, koji je u subotu preminuo u Novom Mestu u Sloveniji.

- Sa žaljenjem sam primio vijest o iznenadnom i preranom odlasku našeg cijenjenog glazbenika Akija Rahimovskog. U pet desetljeća iznimne glazbene karijere, posebno kao pjevač Parnoga valjka, svojim je osebujnim glasom i sugestivnim, emotivnim izvedbama doticao srca mnogih naših naraštaja.

Njegovim odlaskom hrvatska glazbena scena izgubila je vrsnoga rock-umjetnika, čije će note i stihovi ostati trajno upisani u glazbeno sjećanje generacija.

U ovim bolnim trenucima obitelji i prijateljima, uime Vlade i osobno, šaljem izraze iskrene sućuti, poručio je Plenković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...