NA RADOST BROJNIH OBOŽAVATELJA: Nekadašnja "bucka" vodit će ovogodišnju dodjelu BAFTA nagrada (FOTO)

"Bit će jako zabavno! Doduše, znam da neću biti toliko duhovita jer više nisam debela", kazala je ona, aludirajući na činjenicu da je smršala više od 30 kilograma tokom protekle godine.

  • Kultura

  • 23. Jan. 2022  23. Jan. 2022

  • 1

Australijska glumica i komičarka Rebel Wilson bit će domaćin ovogodišnje ceremonije dodjele BAFTA nagrada koja je zakazana za 13. mart.

BAFTA ili British Academy Film Awards nagađuju najbolje britanske filmove iz godine iza nas, a vijest da će ovogodišnju ceremoniju voditi Rebel Wilson oduševila je njene brojne obožavaoce.

Wilson je poznata po komičarskim sposobnostima, tako da nema sumnje da će uspjeti zabaviti publiku i gledaoce širom svijeta.

"Čast mi je što ću voditi ceremoniju dodjele BAFTA nagrada u martu kada Covid više neće postojati, jer će ga očigledno ugasiti do tada", našalila se Rebel i dodala:

"Bit će jako zabavno! Doduše, znam da neću biti toliko duhovita jer više nisam debela", kazala je ona, aludirajući na činjenicu da je smršala više od 30 kilograma tokom protekle godine.

Široj javnosti poznata kao „bucka“, Rebel je prije godinu dana krenula u akciju mršavljenja, a cijeli poces je dokumentovala i podijelila na društvenim mrežama. Iako je dobila brojne pohvale zbog fizičke transformacije, nekima se ova odluka nije dopala.

Naime, njen tim u početku nije podržavao ovu odluku jer se bojao da će to utjecati na ostatak njene karijere.

„Oni su bili začuđeni. Rekli su mi: ‘Zašto, zašto bi to htjela uraditi? Zarađuješ milione dolara kao smiješna debela djevojka'“, prisjetila se Rebel.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...