ISKORISTILA ČARI BLEDA: Glumica Bojana Gregorić Vejzović u perfektnoj zimskoj kombinaciji (FOTO)

Ležeran zimski stajling Bojana je složila od dugačke jakne u svijetlijoj maslinastozelenoj nijansi uz koju je nosila robustan model gležnjača na vezanje s debelim đonom, takozvani chunky model.

  • Žena

  • 24. Jan. 2022  24. Jan. 2022

  • 0

Prirodne ljepote pitoresknog gradića Bleda u Sloveniji privukle su i glumicu Bojanu Gregorić Vejzović koja je ovo popularno odredište za izlete i odmore te poznato lječilište, posjetila ovog vikenda. Idiličan bledski pejzaž Bojana je iskoristila i za fotografiranje te je svoje pratitelje na Instagramu obradovala fotografijom snimljenom na slavnom Bledskom jezeru.

Glacijalno jezero u Julijskim Alpama u sjevernozapadnoj Sloveniji, Bledsko jezero okruženo je planinama i šumama. U sredini jezera nalazi se otok Bled, jedini prirodni otok u Sloveniji.

Na otoku se nalazi nekoliko građevina, od kojih je najznačajnija crkva Marijinog Uzašašća sagrađena u 15. vijeku. Na sjevernoj obali jezera nalazi se srednjovjekovni zamak, a čari Bleda Bojana Gregorić Vejzović iskoristila je za savršenu fotografiju. Na fotografiji Bojana pozira uz jezero dok se u pozadini vide šuma i zamak, piše Zadovoljna.hr.

"B kao Bled, brod, Bojana, bubamara... Nastavi niz", napisala je Bojana uz fotografiju, očarana ljepotama Bleda. I prelijepa glumica Gradskog dramskog pozorišta Gavella privukla je pažnju svojom pojavom i outfitom idealnim za boravak u prirodi.

Ležeran zimski stajling Bojana je složila od dugačke jakne u svijetlijoj maslinastozelenoj nijansi uz koju je nosila robustan model gležnjača na vezanje s debelim đonom, takozvani chunky model. Uz "glomazne" gležnjače u istoj boji kao i jakna, nosila je sive traperice dužine do iznad gležnja, a gore majicu na prugice. Sivi šal i sunčane naočale sa svijetlim okvirima savršeno su upotpunili outfit za šetnju bajkovitim Bledom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...