OVO JE NJENO STVARNO IZDANJE: Kim Kardashian bez photoshopa pokazala svoje obline (FOTO)

Kim Kardashian je i odmor iskoristila za fotografiranje potrebno za svoju novu kampanju, a posljednjih sedmica uživa na Bahamima sa svojim novim dečkom Peteom Davidsonom.

  • Show

  • 24. Jan. 2022  24. Jan. 2022

  • 0

Reality-zvijezda Kim Kardashian pobjegla je na romantični odmor na egzotične Bahame sa svojim dečkom Peteom Davidsonom, no nije gubila vrijeme. Dok je bila na odmoru, iskoristila je priliku te je snimila kampanju za svoj brend SKIMS.

41-godišnja Kim pokazala je svoje poznate obline u plavom topiću, koji je kombinirala s minijaturnim kupaćim kostimom. Iako je naizgled bila bez šminke, slavna reality-sestra ništa nije prepustila slučaju te se dobro pripremila čak i za skok u okean. Pred fotografe je stala poput sirene, a fotografije s odmora na Bahamima već neko vrijeme dijeli na svom Instagramu.

Njezini obožavatelji uvjereni su kako Kim priprema nešto novo za svoju liniju kupaćih kostima, no ona o svemu još šuti. Pretpostavlja se kako će uskoro predstaviti novu liniju, a detalje će vjerovatno otkriti uskoro.

Slavna Kardashianka posljednjih mjeseci puni medijske stupce sa svojim novim dečkom, komičarem Peteom Davidsonom (28). On je prvi muškarac s kojim je Kim povezana nakon razvoda od Kanyea, s kojim ima četvero djece i koji je u međuvremenu i službeno promijenio svoje ime u Ye, navodi Dnevnik.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...