NEOČEKIVAN GOST: Pogledajte kako je unuka Grace Kelly otvorila posljednju reviju na pariskoj sedmici mode (FOTO)

U nadolazećoj sezoni očekuju nas klasični ljetni lagani i prozirni materijali, visoki prorezi, cvjetni detalji, šljokice, a za formalne prilike trendi izbor bit će kompletići od tvida.

  • Žena

  • 26. Jan. 2022  26. Jan. 2022

  • 0

Zaljubljenici u modu s nestrpljenjem su dočekali reviju francuske luksuzne modne kuće Chanel - finalnu u Sedmici visoke mode u Parizu, koja se pretvorila u pravu senzaciju kada je modnom pistom prošao - konj.

Kreacije koje su predstavile modnu sezonu proljeće/ljeto 2022. uglavnom su zagasitih boja i jednostavnog kroja s pokojim upečatljivim detaljima koji podižu dizajnerske komade na sasvim novu razinu.

Cvjetni detalji, tvid i šljokice obilježit će nadolazeću modnu sezonu

image

Visoki prorezi i lagani materijali obilježit će modnu scenusezone proljeće/ljeto 2022.

Prema stajlinzima u kojima su modeli prošetali pistom, u nadolazećoj sezoni očekuju nas klasični ljetni lagani i prozirni materijali, visoki prorezi, cvjetni detalji, šljokice, a za formalne prilike trendi izbor bit će kompletići od tvida. 

Neočekivan gost na posljednjoj reviji pariske Sedmice visoke mode

image

Na modnoj pisti na samom otvorenju revije pojavio se crni konj.

Najviše pažnje ljubiteljima mode u Grand Palais Éphémèreu na samom početku revije privukla je Charlotte Casiraghi, kćerka monegaške princeze Caroline od Hannovera te unuka holivudske dive Grace Kelly, koja je u jahaćoj jakni od crnog tvida i šljokica prošla pistom jašući na konju dok je predstavljala kolekciju dizajnerice i kreativne direktorice Chanela Virginie Viard, navodi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...