S FANTOMKAMA UPALI U BILIJAR KLUB: Pretukli dvojicu muškaraca staklenim flašama i štapovima za bilijar

Policija je raspisala potragu za I. N. i njegovim prijateljima.

  • Hronika

  • 27. Jan. 2022  27. Jan. 2022

  • 0

Beogradska policija traga za I. N. (26) zbog sumnje da je s još petoricom mladića jučer oko 18 sati ušao u jedan bilijar klub u Pančevu i tada s njima pretukao dvojicu muškaraca D. G. (43) i S. Ž. (39) iz Pančeva. 

Prema informacijama, pet muškaraca s fantomkama na glavama i I. N. prišli su bilijar stolu gdje su bili D. G. i S. Ž. i počeli da ih biju, piše Telegraf.rs.

"U obračunu su koristili staklene flaše i štapove za bilijar. Očevici su nam rekli da nije bilo rasprave između napadača i oštećenih. Istraga je u toku. Policija će obaviti razgovor s dvojicom povrijeđenih muškaraca kako bi saznali šta je bio motiv napada i tuče", objašnjava sagovornik blizak istrazi.

Policija je raspisala potragu za I. N. i njegovim prijateljima.

"U bolnicu je s povredom šake primljen S. Ž, dok je D. G. imao povrede po rukama i nogama", dodaje izvor i kaže da će pred zakonom odgovarati za dva krivična djela nasilničko ponašanje i učestvovanje u tuči.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...