MURIZ MEMIĆ NAKON DANAŠNJEG ROČIŠTA: "Mozaik se sklapa, zavjesa je sve kraća" (VIDEO)

"Ovaj proces ide svojim tokom, zadovoljan sam. Saznat će narod šta su sve bili spremni da urade. Sad idu svjedoci, doktori iz hitne, drugi doktori... Sklapa se mozaik, uglavnom", dodao je Memić.

  • Društvo

  • 27. Jan. 2022  27. Jan. 2022

  • 1

"Mozaik se sklapa, zavjesa je sve kraća", kazao je nakon današnjeg ročišta u predmetu 'Dženan Memić' otac stradalog mladića Muriz Memić.

"Ranije smo čuli da su se neki snimci brisali, danas smo čuli da su se izuzimali bez naredbe. Samo možemo reći mozaik se sklapa, zavjese su sve kraće, a zna onaj kome ja kažem 'zavjese su kraće', razumjet će on šta sam ja rekao", kazao je Muriz Memić prisutnim novinarima i dodao:

"Ovaj proces ide svojim tokom, zadovoljan sam. Saznat će narod šta su sve bili spremni da urade. Sad idu svjedoci, doktori iz hitne, drugi doktori... Sklapa se mozaik, uglavnom", dodao je Memić.

Advokat porodice Memić Ifet Feraget je dodao: 

"Mi obično kažemo da se pravda provodi ako se vidi da se pravda provodi. A ovdje se od početka vidi da se pravda ne provodi. Ako znamo da su snimci s hotela Kristal uništeni za četiri dana, a da su ovi snimci izuzimani bez ikakve naredbe i da nije utvrđeno gdje se nalaze ti snimci i šta se u originalu nalazi na centralnoj jedinici, sasvim je logično zaključiti da je nekome od početka stalo da se istina ne utvrdi", kazao je Ifet Feraget, navodi Radiosarajevo.ba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...