VIRUS U ČOVIĆEVIM REDOVIMA: Prvotimci HDZ-a BiH bili u lovu u Slavoniji, pa ulovili koronu

Spačva je nekima od njih redovito odredište, gdje po osobi plaćaju lov na divlje životinje 750 maraka.

  • Mini market

  • 28. Jan. 2022  28. Jan. 2022

  • 1

Kantonalni premijer Nevenko Herceg, vlasnik mostarskog poduzeća SIK Ivan Knezović, te drugi visoki dužnosnici HDZ-a BiH bili su prošlog vikenda u lovu u Slavoniji, a prema saznanjima portala Hercegovina.info, ovaj put nisu ulovili ništa osim koronavirusa, barem neki od njih.

Navodno su, osim spomenute dvojice u lovu bili i šef kantonalne Službe za zapošljavanje Vlado Čuljak, ali i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

Spačva je nekima od njih redovno odredište, gdje po osobi plaćaju lov na divlje životinje 750 maraka. Zanimljivo je da uprkos tome što je premijer HNK pozitivan na koronavirus javnost s tim nije službeno upoznata.

U uredu za odnose s javnošću Vlade HNK upitani je li premijer pozitivan na koronavirus, kazali su da će nas nazvati kasnije. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...