PETAR GRAŠO PRVI PUT GOVORIO O PRINOVI: "Trebalo mi je vremena da..."

Prinova će stići početkom ljeta, a oni planiraju i vjenčanje, koje bi se trebalo održati u martu, kada Grašo slavi i rođendan.

  • Estrada

  • 28. Jan. 2022  28. Jan. 2022

  • 0

Pjevač Petar Grašo prvi put se oglasio o trudnoći svoje 15 godina mlađe izabranice Hane Huljić.

Prinova će stići početkom ljeta, a oni planiraju i vjenčanje, koje bi se trebalo održati u martu, kada Grašo slavi i rođendan.

Da tridesetjednogodišnja Hana i četrdesetpetogodišnji Petar očekuju dijete potvrdila je za 24sata.hr Martina Podgorski, PR popularnog pjevača.

„Informacije o trudnoći Hane Huljić su tačne. Porodica i prijatelji veoma su sretni. Kao što znate Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće da sačuvaju svoju intimu dalje od očiju javnosti. Za vjenčanje planova još nemaju“, rekla je Podgorski početkom januara.

Grašo se sada prvi put oglasio o lijepim vijestima.

"Trebalo mi je neko vrijeme kao vjerovatno svakom čovjeku da sam sa sobom osvijestim tu divnu informaciju i sada živimo u slatkom iščekivanju. Kad zatvorimo vrata naše kuće, mi smo kao sve normalne porodice koje čekaju prinovu", rekao je pjevač za "Hello".

Podsjećamo, Grašo i pjevačica Danijela Martinović okončali su svoju 24 godine dugu vezu u maju prošle godine, a pjevač je nedugo zatim utjehu pronašao u kćerki Tončija Huljića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...