DRAMA U OVOM BH. GRADU: Pozvali mladića na žurku, istukli ga, pa mu ukrali automobil i novac

Osumnjičeni su 28. januara namamili žrtvu na žurku. Kada je mladić došao, u stanu je zatekao četiri osobe, od kojih mu je samo jedna bila poznata.

  • Hronika

  • 29. Jan. 2022  29. Jan. 2022

  • 0

Policija u Bijeljini uhapsila je četiri osobe zbog više teških krivičnih djela.

Uhapšeni su G.T., S.J., S.P. i P.G., a tereti ih za nanošenje teških tjelesnih povreda i iznudu nad sugrađaninom, piše Srpskainfo.

Osumnjičeni su 28. januara namamili žrtvu na žurku. Kada je mladić došao, u stanu je zatekao četiri osobe, od kojih mu je samo jedna bila poznata.

Nakon što su ga isprebijali i razbili mu telefon uz prijetnju da slučaj ne smije prijaviti policiji, osumnjičeni su žrtvu odvezli u mjesto Brijesnica kod Bijeljine, gdje su ga zadržali.

Nasilnici su oduzeli ključeve od automobila “golf 7” i stana žrtve iz kojeg su ukrali 1.700 maraka.

Nakon pljačkaškog pohoda, osumnjičeni su se vratili do žrtve i predali mu sve ključeve, te otišli.

Žrtva je zbog povreda zbrinuta u bijeljinskoj bolnici, a osumnjičeni su nakon hapšenja sprovedeni na kriminalističku obradu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...