CRNADAK DEMASKIRAO DOGOVOR DODIKA I STEVANDIĆA: “Dodik im šapnuo, oni rekli može”

Koliko moraš biti bez kičme i vlastitog stava da se ponašaš kao Ujedinjena Srpska?

  • Politika

  • 30. Jan. 2022  30. Jan. 2022

  • 3

"Koliko moraš biti bez kičme i vlastitog stava da se ponašaš kao Ujedinjena Srpska?"

Ovim riječima je potpredsjednik PDP-a i poslanik u Narodnoj skupštini RS-a Igor Crnadak regovao na zaključke koje je danas usvojilo prošireno Predsjedništvo Ujedinjene Srpske.

"U decembru im Dodik kaže: 'Usvajamo zaključak Narodne skupštine da za šest mjeseci dobijemo zakone Republike Srpske o Vojsci RS i UIO RS', oni glasaju ZA! Danas im šapne – hajde vi kažite da to treba ostaviti za poslije izbora, Ujedinjena Srpska kaže 'može'", rekao je Crnadak i dodao: "Kao da je bitno šta je Narodna skupština usvojila", piše SrpskaInfo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...