DODIKOV SAVJETNIK SE JAVIO ZA RIJEČ: "U Neumu nije bilo zdravog razuma, to što Bošnjaci ne vide..."

Rekao je da "Bošnjaci zbog svojih unutrašnjih političkih previranja, nikad neće odustati od onoga što su dobili neustavnim nametanjem spolja".

  • Mini market

  • 31. Jan. 2022  31. Jan. 2022

  • 20

Savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika Radovan Kovačević komentarisao je pregovore o reformi Izbornog zakonodavstva koji su jučer okončani u Neumu.

Kovačević se na Twitteru osvrnuo na to kako "u Neumu nije bilo zdravog razuma" te kazao da ne zna zašto je to bilo kome iznenađenje.

Rekao je da "Bošnjaci, zbog svojih unutrašnjih političkih previranja, nikad neće odustati od onoga što su dobili neustavnim nametanjem spolja".

"To što ne vide da je to najbrži put u nestanak BiH, opet je samo njihov problem", napisao je Kovačević na Twitteru.

Podsjetimo, jučer je okončana ključna runda pregovora u Neumu. Ništa nije konačno dogovoreno, stavovi su približeni, a pregovori bi trebali biti nastavljeni narednih dana u Sarajevu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...