IGOR CRNADAK VRLO DIREKTNO: “Milorad Dodik i njegov režim su najobičnije kukavice u službi hrvatskih interesa”

Crnadak navodi da se nije smjelo desiti da predsjednik HDZ-a, koji ima apsolutnu vlast u Mostaru, bude pozvan u Narodnu skupštinu RS-a prije nego što se promijeni ime ulice u centru Mostara koja nosi ime Mile Budaka, jednog od najvećih ustaških zločinaca.

  • Politika

  • 01. Feb. 2022  01. Feb. 2022

  • 1

"Početak posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske potvrdio je dvije stvari: Da su Milorad Dodik i njegov režim najobičnije kukavice, kojima je srce sišlo u pete i drugo, da je Dodikov režim u funkciji hrvatskih interesa, te da im je više stalo do poštovanja tradicije NDH nego do svih naših predaka pobijenih u Drakuliću i na drugim srpskim stratistima", rekao je poslanik PDP-a u NSRS-u Igor Crnadak.

Crnadak navodi da se nije smjelo desiti da predsjednik HDZ-a, koji ima apsolutnu vlast u Mostaru, bude pozvan u Narodnu skupštinu RS-a prije nego što se promijeni ime ulice u centru Mostara koja nosi ime Mile Budaka, jednog od najvećih ustaških zločinaca.

“Dodik i SNSD-ova koalicija ponizili su Republiku Srpsku, naše institucije i naš narod i zato je potpuno opravdana reakcija demobilisanih boraca ispred Narodne skupštine Republike Srpske. Pored toga, jadno i bijedno izgleda način na koji Dodik, Čubrilović i ostali bježe sa megdana, povlače se i gaze odluke Narodne skupštine RS-a”, rekao je Crnadak.

Crnadak je rekao da je teško i mučno gledati kako su se preko noći odrekli i Vojske, UIO, VSTV-a i Agencije za lijekove Republike Srpske i kako bukvalno mole za milost, bez imalo dostojanstva i samopoštovanja.

“Njihova jedina poruka danas je: 'Bit ćemo dobri, sve ćemo se dogovarati i nikad više vas nećemo ljutiti, molimo vas oprostite nam”. Današnja sjednica je samo još jedna mala potvrda da SNSD i njihovi partneri odlaze, samo je pitanje da li 2. oktobra ili će se njihov režim slomiti i prije toga”, rekao je Crnadak, prenosi Srpska.info.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...