"ZAŠTO TAKO OZBILJNO": Severina pozirala s tajanstvenim muškarcem i uputila poruku o boli (FOTO)

„Bol nije uvijek u suzama, nekad je prisutna i u osmjehu“, napisala je citat koji je rekao Joker.

  • Estrada

  • 01. Feb. 2022  01. Feb. 2022

  • 0

Pjevačica Severina (49) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira s muškarcem maskiranim u Jokera. Na fotografiji pjevačica je tužnog izraza lica dok muškarac pokazuje jezik te drži pištolj prislonjen na glavu.

U opisu fotografije Severina je napisala jedan citat koji je ovaj filmski lik rekao.

„Bol nije uvijek u suzama, nekad je prisutna i u osmjehu“, napisala je. 

altFoto: Instagram

U komentarima su joj pratitelji poručili da je to super slikica te dodali emotikone srca. „Jesi dobro“, pitali su je pratitelji. „Zašto tako ozbiljno?“, zanimalo ih je još. „Koliko se volite, ubio se čovjek zbog tebe“, komentirali su drugi. 

Nedavno je Severina objavila fotografija kojom je pokazala da je uživala u zagrebačkom kazalištu Kerempuh u predstavi "Predsjedinici&ca" koju potpisuju Tarik Filipović i Boris Svrtan. Pjevačica tada nije krila koliko je oduševljena predstavom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...