LEGENDARNI DAVID BECKHAM OTKRIO VELIKU TAJNU: Već 25 godina njegova supruga Victoria jede isti obrok…

David Beckham se u jednom podcastu osvrnuo na činjenicu da je vrlo emotivan kada su hrana i vino u pitanju, no na žalost to sve ne može podijeliti sa svojom suprugom Victorijom.

  • Show

  • 02. Feb. 2022  02. Feb. 2022

  • 0

Bivši nogometaš David Beckham otkrio je kako njegova supruga Victoria već 25 godina svakoga dana jede isti obrok. 46-godišnji David ističe kako obožava dijeliti hranu, no bivša članica grupe Spice Girls uvijek jede isključivo ribu sa žara i kuhano povrće.

Priznaje kako je taj jedan put kada je htjela probati nešto drugo bio jedna od njegovih najdražih večeri. "Emotivan sam oko hrane i vina, kada jedem nešto predivno želim da svi to probaju. Na žalost, u braku sam s nekim ko jede istu hranu posljednjih 25 godina. Otkako sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuhano povrće, rijetko kada isproba nešto drugačije", rekao je Beckham u jednom podcastu, prenosi The Sun.

"Jedini put kada je probala nešto s mog tanjira bilo je u trenutku dok je bila trudna s Harper i bio sam presretan zbog toga. Ne mogu se sjetiti trenutačno što je tačno pojela, ali znam da se od tada to nije ponovilo", dodaje David.

Victoria je još ranije u intervjuima govorila kako nikada ne jede hranu prženu u ulju ili s nekim umakom, a ne jede crveno meso, kao ni mliječne proizvode. Od slastica jede samo kolače od voća i to isključivo u posebnim prilikama.

Inače, David i Victoria u braku su od 1999. godine, a svoju romansu su započeli dok je ona još žarila i palila s bendom Spice Girls.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...