PRAVDA JE ODNIJELA POBJEDU: "Roditelji su mu napustili BiH zbog agresije vojske u kojoj je ratovao i Vučić, a on danas daje zadatke upravo predsjedniku Srbije!"

Erol Avdović, novinar i izvještavač iz Ujedinjenih nacija (UN) za medije iz naše zemlje, oglasio se na svom Twitter nalogu povodom današnjeg sastanka zastupnika Bundestaga Adisa Ahmetovića i srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića.

  • Mini market

  • 03. Feb. 2022  03. Feb. 2022

  • 4

Ahmetović, inače blizak saradnik njemačkog kancelara Olafa Scholza, danas je Vučiću saopćio kako Srbija mora imati europski put, te da je pristupanje Europskoj uniji moguće uz prethodnu normalizaciju odnosa Beograda i Prištine.

Avdović je današnji sastanak Ahmetovića i Vučića označio kao životnu pravdu i političku ironiju.

- Kakva politička ironija, a životna pravda: Zastupnik Bundestaga Adis Ahmetović čiji su roditelji morali napustiti Bosnu zbog agresije vojske u kojoj je ratovao i Aleksandar Vučić, sada predsjednik Srbije - dao zadatak gospodinu Vučiću šta mu je raditi ako Srbija hoće u EU, rekao je Avdović.

Aleksandar Vučić je, podsjećamo, Adisa Ahmetovića zamolio da pozdravi njemačkog kancelara Olafa Scholza.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...