SRPSKE PJEVAČICE PUMPALE GRUDI I USAĐIVALE SILIKONE, A SADA SE KAJU: Sve je počelo od Zorice Brunclik i Suzane Mančić, ali se trendovi mijenjaju... (FOTO)

Pitanje je da li je riječ o trendu nešto prirodnijeg izgleda koji će potrajati, ili se radi samo o trenutnim željama estradnih ličnosti.

  • Estrada

  • 03. Feb. 2022  03. Feb. 2022

  • 1

Na estradi su se tokom prethodnih nekoliko decenija dogodile velike promjene. Iako je prije samo nekoliko godina bilo popularno stavljati implatante u grudi, sve veći broj poznatih pjevačica se odlučuje da silikone izvadi, piše Nova.rs.

Pitanje je da li je riječ o trendu nešto prirodnijeg izgleda koji će potrajati, ili se radi samo o trenutnim željama estradnih ličnosti.

Među prvima je silikone prije nekoliko decenija stavila pjevačica Zorica Brunclik, a potom je, na njenu preporuku, isto uradila i poznata voditeljka Suzana Mančić. Nekoliko godina kasnije implatante u grudi stavila je i Dragica Radosavljević, poznatija kao Cakana, koja se ubrzo pokajala i izvadila ih.

Pjevačica Vesna Zmijanac je prije nekoliko decenija takođe žejlela da zategne grudi, čak je i zakazala proceduru, ali zbog toga što plastična hirurgija nije bila razvijena kao danas, ipak je odlučila da odustane od te ideje.

Među estradnim ličnostima koje su odlučile da izvade silikone je i Stoja Novaković, koja je priznala da joj je ovaj zahvat izazvao zdravstvene probleme.

"Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila", rekla je u jednoj TV emisiji Stoja.

Pjevačica Marina Visković je otklonila silikone iz usana. Ona je 2011. godine shvatila da je nezadovoljna punoćom svojih usana, ali se ubrzo pokajala i trudila da izgleda što prirodnije.

Pjevačica Tina Ivanović je bila pobornica silikonskih grudi, ali je poslije nekog vremena u potpunosti „promijenila ploču“. Naime, sebi je obećala da nikada više neće pribjegavati estetskim operacijama.

Olja Crnogorac, nekadašnja manekenka, a sada vlasnica modne agencije, podvrgla se vađenju silikona iz usana. Ona je svojevremeno objasnila da se na taj korak odlučila jer je shvatila da plastična operacija može samo u početku da učini ženu zadovoljnom, a da je najprivlačnije ono što priroda daruje.

Prevelike grudi više nema ni Ceca Ražnatović, koja je mjesecima bila u žiži javnosti zbog odluke da smanji silikone. Popularnu pjevačicu, koja je svojevremeno priznala da je na svom tijelu jedino radila korekciju grudi, i dalje krasi bujno poprsje, ali skoro dvostruko manje nego ranije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...