GOSPODIN „LEGITIMNI“ NESTAO U 90 SEKUNDI: Pogledajte kako je Dragan Čović u Hrvatskom saboru doživio najteži udarac ikada… (VIDEO)

„Slobodna Bosna“ donosi dijelove govora u Hrvatskom saboru.

  • Politika

  • 04. Feb. 2022  04. Feb. 2022

  • 9

-Kolegice i kolege zaigrali su na trenutak igre „Kako postati milijunaš“, počeo je svoje izlaganje saborskog zastupnika zeleno-lijevog bloka Bojan Glavašević , te nastavio:

-Kome pripada izjava:

Čuvajte Republiku Srpsku, toliko ste emocija ovdje iznijeli da vam svi mogu zavidjeti?

Pod A

-Radovanu Karadžiću, osuđenom ratnom zločincu

Pod B

- Biljani Plavšić , osuđenoj ratnoj zločinki

Pod C

- Ratku Mladiću , osuđenom ratnom zločincu

Ili pod D

- Draganu Čoviću , lideru HDZ-a BiH

Svatko bi pomislio, znajući da u temeljima Republike Srpske leže genocid, etničko čišćenje, masovna ubojstva i progon bh. Hrvata i Bošnjaka, da bi ovakvo što mogao izjaviti samo razjareni ratni zločinac ili kakav velikosrpski nacionalist. Ovakvo što bi mogao izjaviti netko tko ne želi Hrvatima u BiH dobro. Nitko da se zacrveni od srama, nitko da vikne –Izdajnik, nitko da ga optuži da je izjednačio žrtvu i agresora, počasni doktor Zagrebačkog sveučilišta Dragan Čović za cijeli HDZ i desnicu nije problem, pa ni kad legitimira politički entitet koji leži na kostima tisuća nevinih civila koje je uništio rat.

Pogledajte obraćanje Bojana Glavaševića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...