JADRANKA KOSOR POTOPILA DRAGANA ČOVIĆA: "Najveći Hrvat među Hrvatima u BiH dobio u Zagrebu..."

Ne stišavaju se reakcije nakon sastanka lidera HDZ-a BiH i lidera HDZ-a Hrvatske Dragana Čovića i Andreja Plenkovića.

  • Regija

  • 04. Feb. 2022  04. Feb. 2022

  • 5

Nakon jučerašnjeg sastanka u Zagrebu Dragan Čović i Andrej Plenković poručili su da izražavaju zabrinutost zbog nepostizanja dogovora oko Izbornog zakona u BiH, no, zanimljivo je kako lider HDZ-a Hrvatske niti jednom rečenicom nije komentirao Čovićev govor u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Tim povodom na društvenim mrećama oglasila se i bivša premijerka Hrvatske i bivša predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor.

"Najveći Hrvat među Hrvatima u BiH dobio u Zagrebu potporu najvećih u RH za svoj ushićeni 'Čuvajte RS'. Hoće li nas koji smo zgroženi veličanjem negatora genocida i koji se sjećamo zločina vojske RS-a, proglasiti mrziteljima svega hrvatskog?", poručila je Kosor.

Podsjetimo, lider HDZ-a BiH i HNS-a Dragan Čović nakon razgovora s premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem, govorio je za RTL televiziju.

Na pitanje je li s Miloradom Dodikom razgovarao o položaju Hrvata u Republici Srpskoj, Čović je kazao da redovno s Dodikom stvara preduvjete za Hrvate koji tamo žive. 

"Imamo dopredsjednika Republike Srpske, predstavnike u izvršnoj vlasti, parlamentarnoj skupštini i idemo vidjeti kako popraviti taj položaj", kazao je Čović. 

Komentirao je i izjavu predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića da je Dodik partner.

Više možete pročitati OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...