SANJA VULIĆ SE OBRUŠILA NA IVANIĆA: "Javi se tu i tamo samo kada treba reći nešto što godi čaršijskim ušima, a nije mrsko ni..."

(...) britanskim.

  • Mini market

  • 04. Feb. 2022  04. Feb. 2022

  • 1

Nakon što je počasni član PDP-a i bivši član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić nedavnu sjednicu NSRS-a nazvao besmislenom na njegovu izjavu je reagovala poslanica SNSD-a u Predstavničkom domu PS BiH Sanja Vulić. Ona je rekla kako se "uspavani Ivanić" s vremena na vrijeme javi samo kako bi kritikovao rukovodstvo RS-a i SNSD-a.

"Javi se tu i tamo samo kada treba reći nešto što godi čaršijskim ušima, a nije mrsko ni britanskim", rekla je Vulić.

Ona je dodala kako je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik do sada pokazao svoju požrtvovanost i opredijeljenost za odbranu interesa RS-a, dok se pred stranim ambasadama pojavljuju samo pojedinci iz PDP-a i SDS-a. Vulić navodi da je Ivanić bio tih kada je trebalo ojačati institucije BiH u odnosu na entitete i potpisati Strategiju vanjske politike BiH bez rasprave u Republici Srpskoj.

"To je čovjek koji je, pričaju u toj istoj čaršiji, ulazio u memljivu zgradu Predsjedništva BiH spuštene glave da slučajno koga ne bi isprovocirao svojom pojavom", rekla je Vulić, navodi Oslobođenje.

Vulić je upitala šta je Republika Srpska u odnosu na nekretnine pojedinaca iz PDP-a i SDS-a u Londonu, Beogradu...

"O kakvim institucijama govori Ivanić, koji i dalje ima profil na Twitteru na kojem piše da je predsjedavajući Predsjedništva BiH? A u politički relevantnom smislu nije ništa", smatra Vulić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...