BOŠNJAČKA STRANKA SLAVI PAD KRIVOKAPIĆEVE VLADE: "Pobjeda evropske, građanske i multietničke Crne Gore"

"Krivokapićeva vlada dominantno se bavila revanšizom prema neistomišljenicima, kršenjem manjinskih prava, čišćenjem institucija od pripadnika manjinskih naroda, kao i promocijom pojedinaca sa retrogradnim idejama", navodi BS.

  • Regija

  • 04. Feb. 2022  04. Feb. 2022

  • 2

Izglasavanje nepovjerenja 42.Vladi Crne Gore, svojevrsna je pobjeda evropske, građanske, multietničke i sekularne Crne Gore, saopšteno je iz Bošnjačke stranke.

"Crna Gora je i večeras položila test demokratske zrelosti. Izglasano je nepovjerenje Vladi i sigurni smo da će večerašnjom većinskom odlukom poslanika, biti stavljena tačka na sve ono što je karakterisalo rad smijenjene Vlade. Večeras se po ko zna koji put i potvrdila ispravnost odluke Bošnjačke stranke, da ne bude dio Vlade, koja se dominantno bavila revanšizom prema neistomišljenicima, kršenjem manjinskih prava, čišćenjem institucija od pripadnika manjinskih naroda, kao i promocijom pojedinaca sa retrogradnim idejama", navodi BS.

Posebno ističu anticivilizacijsko ponašanje premijera i određenih ministara u više navrata, koji su svojim izjavama i činjenjem napravili ogromnu štetu državi, za koju će biti potrebno vrijeme da bi se ona sanirala.

“Večerašnja većinska odluka u Skupštini Crne Gore, pokazatelj je da je većinska Crna Gora spremna da baštini ideje multietičnosti, građanskog i sekularnog koncepta i da je Crna Gora u kojoj su svi jednaki, ustvari i jedina moguća i održiva. Pred nama je period kada svi treba da damo doprinos, da već od sutra krenemo u razgovore oko formiranja nove Vlade. Crna Gora nema vremena za gubljenje, građani od nas očekuju da krenemo u rješavanje nagomilanih problema”, zaključuje BS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...