ĐUKANOVIĆEV DPS TVRDI DA SU BILI KLJUČNI ZA PAD KRIVOKAPIĆEVE VLADE: Sada čekaju ponudu Dritanove URA-e

Živković je podsjetio da su odmah nakon formiranja Vlade Zdravka Krivokapića rekli da će joj skratiti mandat.

  • Regija

  • 04. Feb. 2022  04. Feb. 2022

  • 2

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković kazao je da je ta partija dala ključan doprinos u obaranju 42. Vlade Crne Gore i dodao da će ta partija biti u narednom periodu ključan nosilac društveno-političke odgovornosti, javlja Anadolu Agency (AA).

Poslanici crnogorskog parlamenta izglasali su večeras nepovjerenje Vladi premijera Zdravka Krivokapića.

Živković je podsjetio da su odmah nakon formiranja Vlade Zdravka Krivokapića rekli da će joj skratiti mandat.

"Ova Vlada je ugrozila nacionalni interes Crne Gore", kazao je Živković.

Prema njegovim riječima, DPS je pokazao iz opozicionih klupa dostojanstvo i odgovornost. Živković je ocijenio da je potrebna politička stabilnost zbog rješavanja zdravstvene krize i teške ekonomske situacije.

“Potrebno je da što prije dođemo do ubrzanja pristupnih pregovora”, dodao je Živković.

On je kazao da će DPS u narednom periodu biti ključan nosilac društveno-političke odgovornosti.

Kada govorimo o daljim modelima, već od sutra smo spremni da razgovaramo sa svima koji žele dobro Crnoj Gori”, kazao je Živković.

Na pitanje da li će DPS podržati vladu ako se ne nađe u njoj, Živković je kazao da na to pitanje ne bi sada odgovorio i da prvo treba sačekati ponudu inicijatora – Građanskog pokreta URA-e.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...